Η Ntoulas Sound ανακοινώνει την συνεργασία της με την Balbex!

Οι μπαγκέτες της Balbex ήρθαν στην Ελλάδα!

Η Ntoulas Sound ανακοινώνει με μεγάλη χαρά τη νέα συνεργασία. Η εταιρεία Balbex ιδρύθηκε το 1997 στην Τσεχία και είναι ένα από τα δυνατότερα brands μπαγκετών αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη με περισσότερα από 500 σημεία πώλησης. Κατασκευάζει μπαγκέτες όλων των ειδών, mallets και αξεσουάρ μπαγκετών. Η ποιότητα είναι σημαντική σε όλη την διαδικασία παραγωγής, από την επιλογή του ξύλου, μέχρι την κοπή και το ζύγισμα.

Η Balbex εξειδικεύεται στην κατασκευή μπαγκετών και αξεσουάρ για περισσότερα από 20 χρόνια. Χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά με μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι λαβές των μπαγκετών είναι διπλής επίστρωσης, αντιολισθητικές και με εγγυημένο ζύγισμα. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη πέρα από τα βασικά 5Α, 7Α, 5Β και 2Β.

Οι μπαγκέτες κατασκευάζονται με ακρίβεια και με τη χρήση CNC laser μηχανημάτων κοπής και χάραξης. Η Balbex συνεχίζει να καινοτομεί και να εξελίσσεται. Η ομάδα της αποτελείται από drummers, μουσικούς και λάτρεις της μουσικής γενικότερα. Κάθε προϊόν δοκιμάζεται πρώτα από τους ίδιους. Γνωρίζοντας λοιπόν τις ανάγκες των μουσικών, έχετε την ποιότητα που σας αξίζει.

Ζύγισμα μπαγκετών

Η Balbex μπορεί να σας εγγυηθεί πως σε κάθε ζεύγος μπαγκετών υπάρχει απόκλιση βάρους +- 2 γραμμάρια. Η ακρίβεια είναι πολύ σημαντικό στοιχείο των Drumsticks. Έτσι, κάθε φορά που ένας drummer αγοράζει ένα συγκεκριμένο μοντέλο μπαγκετών, το set θα έχει το ίδιο βάρος με τα προηγούμενα που αγόρασε. Αυτό είναι κάτι, το οποίο η Balbex το έχει καταφέρει.

Endorsement Drumsticks

Το εργοστάσιο της Balbex είναι ένα από τα λίγα παγκοσμίως που κατασκευάζουν μπαγκέτες με τη δική σας εκτύπωση, χρησιμοποιώντας δικό σας σχέδιο ή υπογραφή. Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας signature drumstick με το δικό σας print, καθώς και δυνατότητα παραγγελίας μπαγκετών στις δικές σας διαστάσεις.

Όλη την σειρά προϊόντων θα την βρείτε εδώ.

Ntoulas Sound