Η Ntoulas Sound ανακοινώνει την συνεργασία της με την Heil Sound!

Υποδεχόμαστε τα μικρόφωνα της Heil Sound στην Ελλάδα!

Η Ntoulas Sound ανακοινώνει την συνεργασία της με την Heil Sound, μια εταιρεία με ιστορία 50 ετών στην παραγωγή δυναμικών καρδιοειδών μικροφώνων. Μικρόφωνα για stage, studio, broadcast και podcast κατασκευάζονται στο Illinois, U.S.A. όπου είναι και η έδρα της Heil.

Η εταιρεία έγινε γνωστή για τις εφευρέσεις της στο live sound, το Heil Talk Box και μία μεγάλη ποικιλία μικροφώνων υψηλής ποιότητας broadcasting μικροφώνων. Έχει συμμετάσχει στο Rock n’ Roll Hall of Fame και ο ιδρυτής της, Bob Heil, έχει αποσπάσει το βραβείο πρωτοπόρου στα Parnelli Awards. The Who, ZZ Top, Tina Turner, The James Gang, Jeff Beck, Humble Pie, Bachman-Turner Overdrive, Leslie West, Chuck Berry. Αυτοί είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που συνόδευσε η Heil Sound σε περιοδείες.

Η πρότασή μας:

Τι θα λέγατε για ένα kick drum mic που ακούγεται άψογα ακόμα και χωρίς EQ!

To Heil PR 48 έχει το καλύτερο rear noise rejection, αδιαπέραστο από εξωτερικούς κραδασμούς και θόρυβο με εξαιρετικά αποτελέσματα για εφαρμογή με υψηλά SPL (148 dB). Έχουν προστεθεί παθητικά low pass φίλτρα δίνοντας υψηλότερη συχνότητα όπου χρειάζεται για μοναδικό αποτέλεσμα στην μίξη. Εντυπωσιακό μαύρο περίβλημα από ατσάλι με ρυθμιζόμενη περιστρεφόμενη βάση. Διαθέτει XLR με γωνία 45° για ευκολότερη σύνδεση κατά το set up. Η καλύτερη επιλογή για drummers της rock, funk, jazz, blues & metal σκηνής.

Το PR 48 είναι έτοιμο να αναλάβει κάθε kick drum!

Αναζητήστε εδώ όλα τα προϊόντα της Heil Sound.

Ntoulas Sound