Χρόνος Αποστολής

Ο χρόνος παράδοσης της κάθε παραγγελίας κυμαίνεται μεταξύ 1-15 εργάσιμων ημερών (εκτός εξαιρέσεων). Η NTOULAS SOUND δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν καθυστέρηση στην παράδοση και δεν δύναται να ελέγξει τις διαδικασίες αυτής. Κάνοντας μια παραγγελία σε εμάς δέχεστε την πιθανότητα καθυστέρησης της παραγγελίας σας.

Απώλεια ή Καταστροφή του Δέματος

Πραγματοποιώντας μια παραγγελία από τη NTOULAS SOUND κατανοείτε ότι αυτή δεν είναι υπεύθυνη για άμεση ή έμμεση απώλεια ή καταστροφή της συσκευασίας που σας ταχυδρομεί. Όλες οι συσκευασίες αποστέλλονται με δικό σας ρίσκο. Τυχόν καταστροφή ή απώλεια της συσκευασίας που σας αποστέλλεται αφορά διαφορά μεταξύ εσάς και της ταχυδρομικής εταιρείας. Η NTOULAS SOUND μετά την αποστολή της συσκευασίας θα σας δίνει στοιχεία της αποστολής (Κωδικός Αποστολής – trackingnumber και τα στοιχεία της ταχυδρομικής εταιρείας). Μετά από αυτό είναι δική σας ευθύνη η επαφή με την ταχυδρομική εταιρεία για πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία σας. Η NTOULAS SOUND δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν απώλεια ή καταστροφή του δέματος που πρόκειται να παραλάβετε.

Φόρος Εισαγωγής

Όταν κάνετε παραγγελία από τη NTOULAS SOUND και βρίσκεστε στο εξωτερικό τυχόν φόροι που αφορούν την εισαγωγή βαρύνουν αποκλειστικά εσάς. Κάθε επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις που αφορούν εκτελωνισμό των προϊόντων που παραγγείλατε δεν μπορούν να ελεγχθούν από τη NTOULAS SOUND. Για το λόγο αυτό ενημερωθείτε από τα οικεία αρμόδια εκτελωνιστικά γραφεία της χώρας σας.

Μέθοδος Πληρωμής

Όλες οι πωλήσεις μέσω του διαδικτυακού καταστήματος NTOULAS SOUND είναι απόλυτα ασφαλείς. Όλες οι προσωπικές πληροφορίες, τα δεδομένα των πιστωτικών καρτών και τα στοιχεία σας δεν εκμεταλλεύονται, γνωστοποιούνται ούτε πωλούνται προς τρίτους.

Επιστροφές & Αλλαγές

Η NTOULAS SOUND δεν δέχεται επιστροφές εμπορευμάτων χωρίς προηγούμενη γραπτή επικοινωνία και συμφωνία. Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε εντός 7 ημερών με δικά σας έξοδα με την προϋπόθεση να μην το έχετε χρησιμοποιήσει και να βρίσκεται σε κατάσταση παρόμοια με αυτή κατά την οποία το παραλάβατε. Τόσο το επιστρεφόμενο προϊόν όσο και η συσκευασία πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα. Εάν η συσκευασία έχει υποστεί ζημιά θα χρεωθεί με αμοιβή τουλάχιστον 15% της αξίας των εμπορευμάτων. Ακύρωση των παραγγελιών: Αν μια παραγγελία σε απόθεμα έχει ενεργοποιηθεί και ακυρώθηκε πριν να έχει σταλεί, διατηρούμε το δικαίωμα της επιβολής ρήτρας 5 ευρώ.

Διαθεσιμότητα

Στη NTOULAS SOUND προσπαθούμε κατά το δυνατόν να έχουμε όλα μας τα είδη διαθέσιμα. Παρόλο που η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας ενημερώνεται αυτόματα από τα διαδικτυακό σύστημα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για διάφορους λόγους, το προϊόν που επιλέξατε να μην υπάρχει στην αποθήκη μας. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, η NTOULAS SOUND θα προσπαθήσει να σας ενημερώσει το ταχύτερο δυνατόν και να σας προτείνει κάποια εναλλακτική λύση.