Δωρεάν Αποστολή

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 100,00€ και προπληρωμή σε Τραπεζικό Λογαριασμό, μέσω Πιστωτικής Κάρτας ή μέσω PayPal.

Τα δωρεάν μεταφορικά δεν ισχύουν στα προϊόντα: κλασικά πιάνα (όρθια και με ουρά), κοντραμπάσα, τράσες. Σε αυτή την περίπτωση, τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική και το κόστος έχει ως εξής:

  • 1ος όροφος: 100,00€
  • 2ος όροφος: 130,00€
  • 3ος όροφος και πάνω: 150,00€

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το κόστος γερανού, το οποίο ανέρχεται στα 150,00€.

Αντικαταβολή

Το κόστος των εξόδων αποστολής με αντικαταβολή είναι 3,80 ευρώ. Για συνολικές αγορές από 800,00€ και πάνω, δεν υπάρχει η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν ισχύει.

Τρόποι Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες έως και 9 κιλά αποστέλλονται με courier. Σε περίπτωση που το βάρος των συνολικών προϊόντων μιας παραγγελίας υπερβαίνει τα 9 κιλά, τότε αποστέλλονται με μεταφορική αντί για courier.

Εξαίρεση: Στην περίπτωση της μεταφορικής, για την περιοχή της Αθήνας μόνο, οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται πόρτα-πόρτα, αλλά τα παραλαμβάνονται από τον πελάτη, από τη μεταφορική εταιρεία. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος για αποστολή στην πόρτα σας (το κόστος ανά περιοχή διαφέρει).

Χρόνος παράδοσης είναι 1-15 εργάσιμες ημέρες (εκτός εξαιρέσεων).

* Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.