Από το 1977…

Ιστορικό

Η Εταιρεία ιδρύθηκε από τον Γιώργο Ν. Ντούλα το 1977 στην πόλη της Λάρισας με τον διακριτικό τίτλο «Ντούλας Sound» με κύριο αντικείμενο την πώληση μουσικών οργάνων και την κάλυψη ηχητικών εκδηλώσεων. Οι δραστηριότητές της, εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών προϊόντων και συστημάτων.

Η Ntoulas Sound υπήρξε από τις πρώτες στην Ελλάδα που μελέτησε και εγκατέστησε πλήθος συστημάτων ήχου και επαγγελματικού φωτισμού με μεγάλη επιτυχία. Ευρισκόμενη σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους ηχοακουστικών προϊόντων της Ελλάδας και του εξωτερικού, είναι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις παρέχοντας τις καλύτερες λύσεις.

Το 2007 διαδέχεται και συνεχίζει ο γιος του, Νίκος Γ. Ντούλας, με επέκταση εργασιών, εισαγωγή, εγκατάσταση ηχητικού εξοπλισμού, φωτισμού και συνεδριακών συστημάτων σε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, θεατρικές σκηνές κλπ.

Από το 2014 λειτουργεί το e-shop www.ntoulas.gr με μία τεράστια γκάμα από Μουσικά Όργανα, Αξεσουάρ Μουσικών Οργάνων, Μικρόφωνα, Ακουστικά, Συστήματα PA, Προϊόντα για Φωτισμό, Εξοπλισμό DJ, Εξοπλισμό για Studio, Μουσικά Βιβλία, Καλώδια, Flight Cases κλπ.

Στο φυσικό μας κατάστημα, αλλά και στο e-shop οι πελάτες βρίσκουν προϊόντα όλων των μεγάλων brand, όπως Yamaha, Sennheiser, Meinl, Daddario, Zildjian, Heil Sound, Orange, Ernie Ball, Nord, κλπ.

 

Υπηρεσίες:

  • Πώληση και Εγκατάσταση ηχητικών συστημάτων
  • Πώληση και Εγκατάσταση επαγγελματικού φωτισμού
  • Service σε μουσικά όργανα (κιθάρες & πληκτροφόρα), κονσόλες, ηχεία κλπ
  • Studio ηχογράφησης
  • Κατασκευή όλων των τύπων Flight Case (custom made)

Η εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό προσφέροντας τεχνική υποστήριξη. Γνωρίζουμε σε βάθος τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ώστε να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη.

Τα προϊόντα μας σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που εμπνέει η πολυετής τεχνογνωσία μας, κάνει τους πελάτες να μας εμπιστεύονται για πάνω από 40 χρόνια.

Στόχος μας είναι οι πελάτες μας να μένουν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.