Από το 1977…

Ιστορικό

Η Εταιρεία ιδρύθηκε από τον Γιώργο Ν. Ντούλα το 1977 στην πόλη της Λάρισας με τον διακριτικό τίτλο «Ντούλας Sound» με κύριο αντικείμενο την πώληση μουσικών οργάνων και και την κάλυψη ηχητικών εκδηλώσεων. Οι δραστηριότητές της, εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών προϊόντων και συστημάτων μεταξύ των οποίων:

Η Ntoulas Sound υπήρξε από τις πρώτες στην Ελλάδα που μελέτησε και εγκατέστησε πλήθος τέτοιων συστημάτων με μεγάλη επιτυχία. Ευρισκόμενη σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τις μεγαλύτερες μονάδες μελετών και οίκους ηχοακουστικών προιόντων του εξωτερικού είναι πάντα ενημερωμένη για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις παρέχοντας λύσεις και καινοτομίες, με προϊόντα τα οποία εισάγει, διανέμει και υποστηρίζει.

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό για την ανάληψη ηλεκτροακουστικών- ακουστικών μελετών, ειδικά προγράμματα εξομοίωσης ακουστικής χώρων. Προσφέρει, επίσης, ισχυρότατη τεχνική υποστήριξη από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, ικανούς για την εγκατάσταση εξοπλισμού, με υψηλές απαιτήσεις ακουστικής.

Το 2007 διαδέχεται και συνεχίζει ο γιος του, Νίκος Γ. Ντούλας, με επέκταση εργασιών, εισαγωγή, κατασκευή, προμήθεια, εγκατάσταση εξοπλισμών αιθουσών πολλαπλών χρήσεων,θεατρικών σκηνών (αυλαίες, σταγκόνια κτλ), ενός Μusic Shop με πλήρη διαθεσιμότητα όλων των μουσικών οργάνων κορυφαίων κατασκευαστών, δημιουργία E-shop με μεγάλη γκάμα προϊόντων, Studio ηχογραφήσεων και προβών και όπως πάντα το rental κομμάτι, με τις καλύτερες κριτικές εκατοντάδων επωνύμων καλλιτεχνών.