Τρόποι Αποστολής

 

1) Αποστολή με Courier

Δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 45€. Για παραγγελίες κάτω των 45€ το ελάχιστο κόστος είναι 2,5€ και διαμορφώνεται ανάλογα με το βάρος. Το κόστος αποστολής φαίνεται στο Checkout πριν πατήσετε «Αποστολή Παραγγελίας».

Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται καθημερινά μέχρι τις 13:00 επεξεργάζονται την ίδια ημέρα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00, τότε λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης εργάσιμης ημέρας. Οι παραγγελίες της Παρασκευής μετά τις 13.00, Σαββάτου και Κυριακής λαμβάνονται ως παραγγελία το πρωί της Δευτέρας.

Τα προϊόντα παραλαμβάνονται σε τόσες εργάσιμες ανάλογα με την ένδειξη διαθεσιμότητας που αναγράφεται σε κάθε προϊόν του e-shop μας. Η εταιρία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επιδοθούν το συντομότερο δυνατόν στις εταιρείες courier από τα κεντρικά μας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε από την Ntoulas Sound ένα e-mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης και αποστολής παραγγελίας. Σε επόμενο e-mail αναγράφεται ο αριθμός φορτωτικής (voucher) με τον οποίο εκτελέστηκε η παραγγελία σας.

Το κόστος αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,20€ προς όλη την Ελλάδα.

*Σημείωση: Τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 45€ δεν ισχύουν για τα ογκώδη ή και μεγάλου βάρους προϊόντα, όπως Πιάνα, Ηλεκτρικά Πιάνα, μεγάλα Αρμόνια, Ηχεία, μεγάλες Κονσόλες, Κοντραμπάσα κ.λ.π. Σε αυτή την περίπτωση, η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας, καθώς και με το πρακτορείο μεταφορών.

**Σημείωση: Για την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση σας όπως και την ασφαλέστερη αποστολή, η Ntoulas Sound διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, χωρίς προειδοποίηση, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

 

2) Αποστολή με Πρακτορείο Μεταφορών

Η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών αφορά τα ογκώδη ή και μεγάλου βάρους προϊόντα, όπως Πιάνα, Ηλεκτρικά Πιάνα, μεγάλα Αρμόνια, Ηχεία, μεγάλες Κονσόλες, Κοντραμπάσα κ.λ.π. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται στο ισόγειο, στην είσοδο του κτιρίου-οικίας (εφόσον η περιοχή αποστολής δεν είναι δυσπρόσιτη).

Για την περιοχή της Αθήνας μόνο, οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται πόρτα-πόρτα. Σ’ αυτή την περίπτωση παραλαμβάνετε την παραγγελία σας από τη μεταφορική εταιρεία. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος για αποστολή στην πόρτα σας (το κόστος ανά περιοχή διαφέρει).

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί με τα συνεργαζόμενα με την Ntoulas Sound πρακτορεία μεταφορών. Με την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε email με τα στοιχεία επικοινωνίας του πρακτορείου μεταφορών που χρησιμοποιήθηκε για την παραγγελία σας.

Για μεταφορές κλασικού πιάνου ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:

  • Μεταφορά κλασικού πιάνου σε ισόγειο: 100€
  • 1ος όροφος: 100€
  • 2ος όροφος: 130€
  • 3ος όροφος και πάνω: 150€

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν το κόστος γερανού (αν είναι απαραίτητο), το οποίο ανέρχεται στα 150,00€.

*Σημείωση: Οι αντικαταβολές δεν γίνονται δεκτές για αποστολές με πρακτορεία μεταφορών.

 

3) Παραλαβή από το Κατάστημα

Μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στη Λάρισα (εφόσον σας εξυπηρετεί). Έπειτα, θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς προκειμένου να παραλάβετε την παραγγελία σας.

Βρισκόμαστε στην οδό 28ης Οκτωβρίου 56, Τ.Κ. 41223 στη Λάρισα. Τα ωράρια λειτουργίας μας είναι:

Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή: 09:00- 14:00 & 17:00- 21:00

Τρίτη- Πέμπτη- Σάββατο: 09:00- 14:00

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα παραπάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2410 282500.