Τρόποι Πληρωμής

 

1) Πιστωτική κάρτα/ Χρεωστική κάρτα/ Prepaid κάρτα

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας είτε με πιστωτική κάρτα είτε με χρεωστική. Δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, Maestro και Dinners. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα χρειαστεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης, καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Εάν η συναλλαγή σας εγκριθεί από την Τράπεζα Eurobank, τότε αρχίζει η διαδικασία για την προετοιμασία παράδοσης και αποστολής των προϊόντων.

 

2) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε επιπλέον τη δυνατότητα να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας με τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΝΙΚΟΣ Γ. ΝΤΟΥΛΑΣ

     
ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ BIC IBAN
ΕΘΝΙΚΗ 397-00364-399 ETHNGRAA GR28 0110 3970 0000 3970 0364 399
EUROBANK 0026.0763.15.0200725697 ERBKGRAA  GR89 0260 7630 0001 5020 0725 697

Προκειμένου να επισπευσθεί η διαδικασία, παρακαλούμε όταν κάνετε την κατάθεση στείλτε μας μέσω email στο info@ntoulas.gr, το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής. Σημειώστε επίσης, το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας που σας έχει σταλεί με email. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής και παράδοσης των προϊόντων.

 

3) Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και ισχύει για ποσά έως 500€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Επιβαρύνεστε επιπλέον με το ποσό των 2,20€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), το οποίο αντιστοιχεί στα έξοδα αντικαταβολής.

Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα. Για τις απομακρυσμένες περιοχές το κόστος αντικαταβολής παραμένει το ίδιο, η παράδοση όμως γίνεται σε επιπλέον 2-3 εργάσιμες ημέρες. Η αντικαταβολή ισχύει για δέματα που δεν ξεπερνούν τα 9 κιλά. Δεν ισχύει για βαριά και ογκώδη δέματα.

*Σημείωση: Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για παραγγελίες εκτός Ελλάδος.

**Προσοχή: Λόγω του νέου νόμου περί πληρωμών μετρητών, οι πληρωμές μετρητοίς στο κατάστημα δεν μπορούν να υπερβαίνουν την αξία των 500€- στην περίπτωση που η συναλλαγή αφορά απόδειξη λιανικής- και την αξία των 500€ + ΦΠΑ, όταν εκδίδεται τιμολόγιο. Για αγορές και πληρωμή από το φυσικό κατάστημα προϊόντων συνολικού κόστους άνω των 500€ (απόδειξη λιανικής) ή άνω των 500€ + ΦΠΑ (τιμολόγιο) -η πληρωμή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί είτε μέσω πιστωτικής κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση.

 

4) Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

 

5) Πληρωμή με δόσεις

Δόσεις γίνονται μόνο σε αγορές άνω των 60€ με χρήση πιστωτικής κάρτας δεδομένου ότι η κάρτα σας υποστηρίζει αγορές με δόσεις. Όλες οι δόσεις υπολογίζονται με βάση την online τιμή του προϊόντος. Ο αριθμός των δόσεων προκύπτει ανάλογα με την αξία αγοράς όπως περιγράφεται παρακάτω:

60€ – 1.000 €: έως 4 Άτοκες Δόσεις
1.001€ και άνω: έως 6 Άτοκες Δόσεις

Σημείωση: Η έκδοση αποδείξεων/ τιμολόγιων που θα εξοφλούνται με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα θα γίνεται απαραίτητα στα στοιχεία κατόχου της κάρτας. Σε αντίθετη περίπτωση η ολοκλήρωση και αποστολή της παραγγελίας δεν θα είναι δυνατή.